lauantai 7. tammikuuta 2012

Kelpie saapuu~

Ei ole tässä nyt vajaan kuukauden aikana ollut oikein lainkaan nukkeiluaikaa ja jotenkin ei ole intoa tällä hetkellä niin annan noiden rauhassa olla, eivät ne mihinkään karkaa. Tilasin kylläkin uusia siveltimiä että pääsisin uusimaan porukan meikkejä tässä kunhan innostun.

Tänään kuitenkin saapui jo hetken aikaa odoteltu hahmo, kuori nyt koki vähän herätevaihdoksen, mutta olen erittäin tyytyväinen valintaan. Harvinaislaatuisesti myös ensimmäistä kertaa aikoihin nukke putkahtaa paketista meikillä joka sopii hahmolle, joten kun tukka ja silmät ovat valmiina niin tyttö on heti kasassa~

Kelpie arrival

Kelpie arrival

Kelpie arrival

Kelpie arrival

Kelpie arrival

Kelpie arrival

Kelpie on myös sattumoisin Furfurin tyttöystävä, joten pahoitteluni kaikille niille...liian monelle pojalle jotka Fufun perässä tuntuvat juoksevan. Tosin ei se kyllä taida ketään hidastaa. Kelpie on kuitenkin topakka tyttö, vastusta riittää.

Kelpie arrival

Kelpie arrival

Ovathan nämä toki lampunvalokuviakin mutta kyllä Fufu vain onkin keltainen neitiin nähden. Toivon todella Dodin pinkeyden asettumista kellastumisen myötä, tyttö kun ei vielä kovin kovaa käyttöä ole kokenut.

Tällaista tänään, haaveilen jaksamuksesta uusia muutamien vanhojen nukkejen naamoja (mm. Furfur), mutta eiköhän tästä innostu kun kaamos alkaa hellittää. Tässä kuussa pitäisi myös saapua toinenkin tulokas, mutta sen kasaan saamiseksi saa tämäkin tyttö tehdä vähän enemmän kuin lyödä jo modatun tukan ja silmät päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti