keskiviikko 8. helmikuuta 2012

1-vuotias minimöhkäle

Tajusinpa tässä juuri että Fufun saapumisesta talouteen on aikalailla tarkoin vuosi. Ryan oli pitkään ollut haavemoldilistallani, mutta olin saanut vaihteeksi kirota Iplehousea siitä että jäpikkä oli msd-kokoa. En kuitenkaan osannut enää vastustaa kiusausta vaikka kokoluokka olikin sen hetkisessä tilanteessani epämieluinen, kun foorumille tuli myyntiin kyseinen jäpikkä houkuttelevaan hintaan.




Allekirjoittaneella tuppaa olemaan ilman sen suurempia draamoja tapana kierrättää hartsisia aikamoista kyytiä. Tällä hetkellä omistuksessa yli vuoden pyörineitä on nopeasti laskettuna 5, joten jokseenkin erityiseltä kyseinen nukke tuntuu.



Fufulla on myös suht harvinaisesti yhäkin sama faceup nassussaan jonka sille taiteilin pojan saapuessa. Nyt on kyllä ollut kevään aikana suunnitelmissa uusia tuota meikkiä, sen verran on sotkua ehtinyt naamaan matkan varrelta tarttua.



Josko tästä flunssasta parantelisi ja pääsisi pian taas nukkeilunkin pariin aktiivisesti. Tässä nyt kuitenkin vielä noita vanhoja kuvia Fufusta muuttuneissa stailauksissaan~





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti